Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

OASE

OASE et skønhedsmærke, der står for luksus, kvalitet og effektivitet. OASE tilbyder nutidens kvinde præcis, hvad hun har brug for til hår, hud og krop. OASE står for ro, selvforkælelse og at få det bedste ud af dig selv med smukke skønhedsprodukter af høj og bæredygtig kvalitet.

OASE Hair Vitamins de bedste hårvitaminer til sundt hår

OASE Hair Vitamins er revolutionerende, veganske Soft Gums™ med en naturlig solbærsmag. Gummierne bidrager til smukt, langt, sundt og skinnende hår, samtidig med at de reducerer risikoen for hårbrud.

OASE hårvitaminer

Det er umuligt at forestille sig livet uden hendes vitaminer i dag. Desværre får vi ikke altid nok næringsstoffer med den kost, vi bruger. For stærkere hår og for at fremme hårstimulering kan et hårvitaminkompleks derfor være en fin støtte. OASE Hair Vitamins blev født ud fra denne idé. En schweizisk hårvitaminformel bestående af 17 nøje udvalgte ingredienser, der gør dit hår sundere og stærkere.

Hårvitaminerne i form af gummier er helt veganske og halal. En daglig dosis indeholder kun 2,82 gram sukker: det svarer til en bid af en banan. OASE gummier er lavet af 100% naturlige ingredienser og selvfølgelig fri for GMO'er. Pas på dit hår indefra og ud med de lækre gummier med solbærsmag fra OASE.

OASE Gua Sha og Rose Quartz Ansigtsrullesæt

OASE Ansigtssæt (Gua Sha Stone & Rose Quartz Roller) + Gratis taske

Vi kan ikke længere ignorere det faktum, at skønhedsværktøjer bliver mere og mere hippe i skønhedsverdenen. Når du først kender de positive virkninger på din hud, kan du ikke længere undvære det. Disse lervarer gør store underværker for din hud. Tænk på at stimulere din blodcirkulation (så affaldsstoffer bliver nemmere fjernet), udglatte rynker, rydde porer og forebygge betændelse. Disse værktøjer fra traditionel kinesisk medicin, kombineret med for eksempel et C-vitaminserum, får din hud til at gløde som aldrig før.

OASE hårpleje

OASE forsker og formulerer i øjeblikket nye hårplejeprodukter. Et problem, som mange damer står over for, er mangel på volumen i deres klipning. Det hører vi fra mange kunder. Derfor har OASE i samarbejde med laboratorier med speciale i hårpleje, der stimulerer hårvækst, udgivet en lovende formel. Produkterne bliver stadig produceret. Vi forventer at modtage den første forsendelse snart. Men vi holder dig selvfølgelig godt informeret.

Køb OASE Hair Vitamins, Gua Sha, Rose Quartz Facial Roller eller hårpleje hos Bono?

Vil du berige dig selv med de fine skønhedsprodukter fra OASE? Skønhedsprodukter, der er omhyggeligt formuleret én efter én, så OASE kan regne med en tilfreds kunde. Går du også efter ansigtsafslapning, mens du gør din hud en foryngende tjeneste? Giver du også dit hår et boost ved at tage de bedste og lækre hårvitamingummier fra OASE? Og snart vil du være i stand til at booste håret ikke kun indefra, men også udefra med den kommende OASE hårpleje. Bestil dit foretrukne OASE skønhedsprodukt hos os. Ordrer afgivet inden kl. 23:59 leveres inden for 3 arbejdsdage.