Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Hårgel

Hårgelé, eller hårgel, er et produkt til hårstyling der kommer i geléform, og som er baseret på vandm eller en blanding af vand og alkohol. Det er et styling produkt der bruges til at forme dit hår. Når hårgel kommer i kontakt med din frisure, fordamper vandet i geléen så det hærder, og du kan derefter forme din frisure perfekt.

Hårgelés oprindelse

For at gå tilbage til oprindelsen for hårgelé, skal vi gå flere hundrede år tilbage i tiden. Den ældst opdagede form for hårgelé stammer fra Irland omkring 392-201 f.Kr. På det tidspunkt bestod hårgelés formel blot af en blanding af vegetabilsk olie og harpiks fra fyrretræer. 

Forskere fra University of Manchester opdagede, at de gamle egyptere også på deres egen måde opdagede fordelene ved hårgelé. De brugte hårgelé hver dag for at understøtte fedtstoffet i deres hår. Egypterne mente nemlig at det var vigtigt at holde deres hår i form, både før og efter døden. Denne hårmode voksede så meget, at vi stadig oplever fordelene ved det i dag.

Hår i form med hårgelé

Både mænd og kvinder kan have gavn af at bruge hårgel. Hvilken type gelé du har brug for, og om gelé overhovedet er egnet til dig, afhænger af længden på dit hår. Hårgelé er især velegnet til kort hår, da langt hår ofte er for tungt til at holde pænt på plads. Tror du at en hårgel er for svag til dit hår? Så kan det være en god idé at overveje at købe en hårspray. Luminous Hairspray Extra Strong fra Moroccanoil, er den perfekte lak til at holde dine lange lokker i form hele dagen, helt uden at forårsage tungt eller filtret hår.

Kort hår og hårgelé

Til folk med kortere frisurer anbefaler vi hårgel fra CHI MAN. Som navnet antyder, er det hårgeléer der er specielt sammensat til mænd. Dog kan kvinder også bruge dem. Hårgeléerne indeholder ingen alkohol, og er helt fri for parabener, hvilket resulterer i mange fordele. CHI MAN Rock Hard hårgel er for eksempel såkaldt firm-hold gelé der bekæmper skæl, og som giver et langvarigt og fast hold. Modsat CHI MAN Fine Form, der også bekæmper skæl, men samtidig giver en høj glans med et naturligt hold. Begge er ideelle brug hele dagen lang.

Flere stylingprodukter

Ud over de ovennævnte stylingprodukter, findes der mange andre typer såsom hår-fibre, hårspray, pomade hårgelé, hårpasta, ler til håret, hårcreme eller voks. Vi råder dig til at finde ud af hvad der passer bedst til dit hår. Hvis du ikke kan finde ud af det selv, kan du kontakte Bono's kundeservice. Vi rådgiver dig gerne om de muligheder der passer til dit hår, så du får mest muligt ud af din frisure.

Bestil de bedste styling produkter hos Bono

Vil du være sikker på, at dit hår altid sidder perfekt? Så led ikke længere! Hos Bono kan du nemlig bestille de bedste styling produkter fra markedets førende mærker, såsom OLAPLEX, BluMaan, Moroccanoil, Lola Cosmetics, CHI og BioSilk. Vælg en gelé, pomade eller hårspray der passer til dig. Og bestiller du før kl. 23:59, har du dem inden for tre dage.