Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

SugarBear

SugarBear Hair-vitamingummierne er hårvitaminer, der kan tygges. Disse blå bjørne smager som slik, men indeholder vitaminer og mineraler. Så du spiser dem i stedet for at sluge dem med vand. på Bono .nl køber du kun de rigtige SugarBear-produkter. Vi køber direkte fra SugarBear i Amerika. Så vi garanterer ægtheden med 100%, og du behøver ikke bekymre dig.

Hvilke SugarBear-produkter?

Sukkerbjørnehårvitaminer

sugarbear hair vitamins

SugarBears mest kendte produkt er hårvitaminet . SugarBear Hair Vitamins stimulerer hårvækst indefra ved at forsyne kroppen med alle de næringsstoffer, den har brug for for at producere sund, tyk hårvækst.

SugarBear Hair Vitamins er det bedst sælgende hårtilskud i verden i 2016. Dette skyldes blandt andet, at SugarBear var et af de første voks-mærker, der brugte "influencer marketing". Kim Kardashian og andre kendte personer fik taget deres billede med SugarBear-produkterne og lagde det op på deres Instagram-side. Dette gav SugarBear meget opmærksomhed.

SugarBear Hair Vitamins 3 måneders gavepakke

SugarBear Hair Vitamins 3 måneders gavepakke

SugarBears hårvitaminer fås også i et lækkert 3-måneders gavesæt, praktisk at give i gave eller til at forkæle dig selv. Hvis du køber dette sæt, sparer du ikke kun penge, men du vil også modtage en gratis bambusbørste i gave. Med denne børste kan du rede håret uden at beskadige det.

SugarBear Kvinders Multi

SugarBear Kvinders Multi

Ikke meget senere kom SugarBear med et nyt produkt: SugarBear Women's Multi . Disse tyggebare bjørne indeholder alle vitaminer og mineraler for at fremme kvinders sundhed. Det er et multivitamin specielt til kvinder. Disse gummier smager også lækkert og er 100% veganske. Dette Kosttilskud indeholder omega 3, vitamin B12, vitamin C og vitamin D2.

SugarBear Multi 3 måneders gavepakke til kvinder

SugarBear Multi 3 måneders gavepakke til kvinder

Denne pakke fås naturligvis også i en
3 måneders gaveindpakning , ideel til at spare penge eller give som gave til nogen. Denne pakke består af 3 krukker med Women's Multi og en gratis bambusbørste.

Sukkerbjørns søvnvitaminer

Lider du af en dårlig nattesøvn? Så er SugarBear Sleep Vitamins ideelle til dig.

SugarBear Sleep Vitamins (60 stk.)
Tag blot 2 gummier inden sengetid og nyd en god nats søvn. SugarBear Sleep Vitamins indeholder beroligende og søvnfremkaldende ingredienser for at sikre, at du kan sove roligt.

 

Hvad er erfaringerne med Sukkerbjørn?

De fleste mennesker, der tager SugarBear, bemærker hurtige resultater. Med hårvitaminerne tager resultatet lidt længere tid, fordi hårvækst er en langsom proces. Efter cirka 2-3 måneder er de første resultater synlige: håret vokser hurtigere, bliver tykkere og ethvert hårtab falder. Der findes dog bedre hårvitaminer på markedet. Læs mere om dette i vores blogartikel om SugarBear Hair Vitamins .

Resultaterne af SugarBear Women's Multi er mere mærkbare. Allerede efter en uge kan du opleve de positive virkninger af disse gummier.

Resultaterne af SugarBear Sleep er endda mærkbare umiddelbart efter at have taget det. Dette tilskud indeholder 8 vitaminer og planteekstrakter for at sikre, at du falder i søvn 30 minutter efter at have taget det.

Køb SugarBear Hair hår vitaminer og andre kosttilskud hos Bono .nl?

Vil du også have SugarBear Hair i dit badeværelsesskab? Eller måske Sukkerbjørnen sove kosttilskud? Så kan du bestille de spiselige bjørne hos os. Vil du hellere gå efter hendes vitaminer eller kosttilskud ? Se vores udvalg af kosttilskud. Bestil dine hårvitaminer inden 23:59, så er de hjemme i morgen!