15% rabat på OASE med koden 'OASE15'.Køb nu

Produkter

Tørshampoo

Tørshampoo er ofte midlet for mange damer. Vil du udsætte din voxing, fordi du ikke vil voxe dit hår for ofte, eller bare fordi du vil ud af sengen senere? Eller fordi du ikke har lyst til at voke dit hår efter træning? Så er en tørshampoo praktisk til at friske dit hår op på ingen tid. Derudover kan tørshampoo også være et meget fint middel til ekstra hårvolumen, glans, tekstur og farvefastholdelse. Så multifunktionel!

Hvad er en tørshampoo egentlig?

Håret producerer ofte meget talg. En tørshampoo er en pudder/spray, der absorberer det overskydende fedt i dit hår. En nem måde at rense dit hår og hovedbund på. Især rødderne bliver friskere. Ofte er det også det sted, der ser fedest ud. Derudover bruger du også en tørshampoo til at skabe mere hårvolumen eller for at holde din hårfarve strålende. Du køber ofte Tørshampoo i form af en spray. Men du ser flere og flere varianter, såsom tørshampoo mus, creme eller pulverform. Spray er den mest brugte form for tørshampoo. Denne er også nem at påføre.

Hvad ser du efter, når du vælger en tørshampoo?

At vælge den rigtige tørshampoo kan være noget af en udfordring. Det første du skal gøre dig klart er, hvad du vil opnå med din tørshampoo. Vil du have mere volumen, fremme farvefastholdelse, skal du blot friske dit hår op eller gøre håret glattere. Vælg derefter den tørshampoo-form, der passer dig bedst.

 • Tørshampoo spray : Tørshampooen er den mest brugte form for tørshampoo. Sprayen er desuden nem at påføre. Faktisk er det næsten det samme som pulverformen. Med en spray bruger du en diffuser og tørshampooen fordeler sig gradvist over håret.
 • Torshampoo creme : Den cremede tekstur gør det nemmere at sprede tørshampooen over hele længden. Dette giver dig også et resultat, der ser mere naturligt ud.
 • Tørshampoo pulver : Tørshampoo pulveret minder om talkum. Denne form for tørshampoo bruges hovedsageligt til kampen mod fedtet hår. Du påfører det på rødderne af dit hår, så du fjerner overskydende talg, og du kan nyde en frisk klipning igen.
 • Økologisk tørshampoo : Den økologiske tørshampoo indeholder ingredienser, der er 100% naturlige og venlige mod miljøet.
 • Tørshampoo mousse : Tørshampooen i form af mousse minder om sprayformen. Den eneste forskel er produktets tekstur. Ofte giver moussen også ekstra volumen.
 • Tørshampoo til farvet hår : Tørshampoo specielt til farvet hår, sørger for at din hårfarve altid er i orden. Det tilføjer et puds af farve og har en uigennemsigtig effekt, hvor det er nødvendigt. For eksempel har Moroccanoil tørshampoo til lyst og mørkt hår.

Hvilken tørshampoo du vælger er helt op til dig. Vil du have en tørshampoo, som du nemt kan påføre hver dag uden for meget besvær? Så er det bedst at gå efter en sprayform. Hvis du vil følge med farven på dit hårklipp for at få mest muligt ud af det, er det bedre at gå efter en tørshampoo til farvet hår.

Hvad bruger du en tørshampoo til?

Som vi sagde før, bruger du i dag en tørshampoo ikke kun til at opfriske dit hår, men også for at få mere volumen, mod fedtet hår eller for at beskytte din hårfarve.

 • Mod fedtet hår
 • For ekstra volumen i håret
 • Farvefastholdelse
 • For mere greb og tekstur
 • Frisk op (god duft)

I princippet kan brugen af ​​tørshampoo ikke skade. Hvis du er i tvivl om brugen af ​​tørshampoo, bedes du kontakte en hårspecialist for den rigtige rådgivning.

Hvordan bruger du en Torshampoo?

At påføre din tørshampoo korrekt kan gøre en stor forskel i resultatet. Gør dette rigtigt, og du kan regne med det ønskede resultat.

Tørshampoo spray : Ryst tørshampooen godt før brug. Spray derefter tørshampooen på rødderne af dit hår. Så du sprayer tørshampooen på hårgrænsen, hvor den er fedtet. Hold ca. 20-25 cm væk. Løft dit hår i lag hver gang for at fordele tørshampooen jævnt på rødderne.

Tørshampoo pulver : Påfør tørshampooen på rødderne af dit hår. Du lader dette tørre i cirka 1-2 minutter. Kør derefter en kam eller fingre gennem dit hår. Det du også kan gøre er at hænge hovedet ned og påføre pudderet. På denne måde kan du nemmere komme til dine hårrødder.

Tørshampoo mousse : Påfør moussen direkte på rødderne eller på hænderne. Det er nyttigt, hvis du deler dit hår i sektioner. Massér moussen ind i dit hår, lad den sidde i 1 til 2 minutter, og kør derefter dine hænder eller en børste igennem den.

Tørshampoo creme : Tag den ønskede mængde, gnid den i hænderne og påfør de steder, hvor du ønsker et volumenboost.

Forebyggelse af hvid uklarhed ved brug af tørshampoo

Vi har et gyldent tip til dig! Brug din tørshampoo om aftenen inden du skal sove. Du kaster og vender dig ofte i søvne. Dette sikrer, at tørshampooen spreder sig godt. Du giver også tørshampooen chancen for at gøre sit arbejde. Om natten har tørshampooen god tid til at absorbere de overskydende olier. Dit hår vil så være frisk og frugtigt om morgenen og helt klar til starten på dagen.

Fordele og ulemper ved at bruge tørshampoo

At bruge tørshampoo har en masse fordele, men husk på, at der også er nogle ulemper. Vi lister dem for dig.

Fordele ved tørshampoo

 • Absorberer overskydende olier i håret.
 • Giver glans.
 • Vedligehold din hårfarve.
 • Giver volumen boost.
 • Du skaber bedre greb.

Ulemper tørshampoo

 • Kan forårsage hvid uklarhed.
 • Overforbrug kan forårsage tør hud.
 • Porer kan tilstoppe.

Hvis du bruger tørshampooen med måde, kan der ikke gå meget galt. På denne måde fjerner du effektivt og hurtigt overskydende talg, og du har et frisk snit igen.

Bestil de bedste tørshampooer på Bono .nl ?

Vil du prøve en ny tørshampoo? Se vores udvalg af tørshampooer og vælg den tørshampoo, der passer dig bedst. Leder du efter anden hårpleje? Se vores udvalg af premium mærker, såsom Moroccanoil, Olaplex, SugarBear Hais, OASE og HappySoaps. Bestilt før 23:59 betyder levering i morgen.