Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

FOLIGAIN

Oplever du hårtab, tyndt hår eller gråt hår? Foligain er et mærke der bekæmper hårtab med innovative og hårplejeprodukter af høj kvalitet. De populære produkter fra Foligain har i årevis effektivt hjulpet mod alle former for hårtab.

Hvorfor vælge Foligain?

Foligain har udviklet og leveret effektive produkter mod hårtab i mere end 10 år. Dette har altid været understøttet af avanceret videnskab og teknologi, således at de kan levere de mest pålidelige resultater. Foligain produkterne er også de eneste der indeholder Trioxidil, en dokumenteret sammensætning der er mere effektiv end Minoxidil.

Hvad er Trioxidil?

Trioxidil er en tredobbelt sammensætning af anti-hårtab ingredienser, designet af Foligains hår eksperter. Trioxidil findes i Foligain shampoo, balsam og lotions, og indeholder DHT blokkere, biotin, urter, vitaminer og planteekstrakter, der alle sammen bidrager til en sund hårvækst. Midlet stimulerer også ECM (ekstra cellulær matrix) proteinerne, der styrker og gør hårstråene tykkere, såvel som forbedrer hårene overordnet set. Resultatet er et sundere, stærkere og tykkere hår, såvel som en sundere hovedbund, og det stimulerer også hårvæksten.

Hvilke produkter tilbyder Foligain?

Køb FOLIGAIN grå hår kapsler (60 kapsler) fra Bono

Foligain kapsler

Foligain fremstiller kapsler mod gråt hår og kapsler til hårvækst. Kapslerne mod gråt hår indeholder ekstra katalase enzymer til nedbrydning af hydrogenperoxid. Derudover stimuleres pigmentcellerne og melanin (pigment). Kapslerne til hårvæksten bekæmper enhver form for hårtab, også arveligt hårtab forårsaget af DHT.

Køb FOLIGAIN Anti-hårtab shampoo til kvinder (236 ml.) fra Bono

Foligain shampoo

Anti-hårtab shampooen er tilgængelig både for mænd og kvinder, og indeholder 2% Trioxidil. Denne banebrydende formel holder hovedbunden og hårsækkene i en sund tilstand, og holder dermed håret sundt. Trioxidil sammensætning giver stærkere, tykkere og fyldigere hår og bekæmper hårtab.

Foligain balsam

Køb FOLIGAIN Anti-hair loss conditioner til mænd (236 ml.) fra Bono

Deres balsam mod hårtab anvendes i kombination med anti-hårtab shampooen, for at opnå et optimalt resultat. Denne balsam er også tilgængelig for både mænd og kvinder og indeholder 3% Trioxidil.

Foligain lotion mod hårtab

FOLIGAIN Anti-hårtab lotion til kvinder (59 ml.) Køb fra Bono

Lotionen mod hårtab sprayes fire gange to gange om dagen på skaldede pletter. Start først med shampoo og balsam, før du begynder med denne lotion. Lotionerne indeholder hele 10% Trioxidil og er tilgængelige for både mænd og kvinder.

Opdag nu Foligains produkter hos Bono og få sundere hår og hovedbund! Bestil før kl. 23.59

Fordele og ulemper ved Foligain

Fordele

 • Indeholder Trioxidil (DHT blokkere, biotin, urter, vitaminer og planteekstrakter til en sund hårvækst).
 • Fri for sulfater, parabener, silikone og andre skadelige ingredienser.
 • Sortiment med kapsler, shampoo og balsam.
 • Særligt tilpasset til mænd og kvinder.
 • Nemt at bruge.
 • Videnskabeligt bevist.
 • 100% sikkert og godkendt af den amerikanske FDA.
 • Vegetarisk.
 • Ikke testet på dyr.

Ulemper

 • Prisen. Foligain produkterne indeholder nogle yderst effektive, men også dyre ingredienser.
 • For Foligain kapsler mod gråt hår kræves mere tålmodighed for synlige resultater.

Hvor lang tid tager det, før du ser resultater?

For de fleste mennesker og produkter er resultaterne synlige efter 3-4 måneder.

For Foligain kapslerne mod gråt hår tager dette lidt længere tid, og der er ofte synlige resultater mellem 4-9 måneder.

Er Foligain egnet til alle?

Minimumsalderen for brug af Foligain er 18 år. Foligain kapsler er ikke egnet til gravide kvinder, kvinder der ammer, eller personer med allergi over for ingredienserne. Personer med sygdom bør konsultere en læge, før de bruger Foligain kapsler. Foligain produkter kan lysne farvet hår en smule, men dette er i så lille grad, at det næppe er mærkbart.

Få det bedste ud af Foligain for sundere hår og hovedbund

Hvis du leder efter en løsning på problemer med håret, så kan Foligain muligvis være svaret. Sortimentet af Foligain indeholder kapsler, shampoo, balsam og lotion, der hjælper med at reducere hårtab og stimulere hårvækst. Men hvordan bruger du disse produkter bedst?

For kapslerne anbefales det at tage to kapsler om dagen for det bedste resultat. Du skal ikke at tage mere end denne maksimale mængde.

Foligain shampoo masseres ind i hovedbunden i 1-2 minutter, og efterlades derefter i håret i 3-4 minutter. Skyl derefter grundigt med vand. For det bedste resultat anvendes shampooen 3-5 gange om ugen.

Foligain balsam påføres efter hårvask med shampoo. Massér balsammen i håret i 1 minut, og lad den derefter sidde i 1-2 minutter, før den skylles ud med vand. Også dette trin kan  gentages 3-5 gange om ugen.

Hvis du bruger Foligain lotion, påfører du sprayen på de områder hvor hårvæksten er mindre (maksimalt to gange om dagen med 4 sprøjt). Massér derefter lotionen ind i hovedbunden og vask hænderne med sæbe bagefter. Lad lotionen sidde i mindst 4 timer og undgå at tage brusebad i denne periode.

Ved at bruge disse produkter på den rigtige måde kan Foligain bidrage til sundere hår og en sundere hovedbund.

Ønsker du sundere hår? Køb Foligain produkter nu hos Bono.

Ønsker du at købe Foligain produkter hos Bono? Opdag hvad disse produkter kan betyde for dit hår og din hovedbund, ved at se vores Foligain sortiment, inklusive produktinformation, brugsanvisninger og anmeldelser, for at vælge det produkt der passer bedst til dig. Afgiv din ordre i dag inden kl. 23.59, og modtag din pakke inden for 3 dage.