Ny: OASE Hair Thickening Shampoo & Conditioner.Køb nu!

Produkter

FOLIGAIN

Lider du af hårtab, tyndere hår eller gråt hår? Foligain er et mærke, der bekæmper hårtab ved hjælp af innovative og højkvalitets hårplejeformler. De populære produkter fra Foligain har i årevis været effektive mod alle former for hårproblemer!

Hvorfor bruge Foligain?

Foligain har udviklet og leveret effektive produkter inden for hårtab i mere end 10 år. Altid understøttet af avanceret videnskab og teknologi for at give de mest pålidelige resultater. Derudover er Foligain-produkter de eneste produkter, der indeholder Trioxidil, et bevist mere effektivt kompleks end Minoxidil.

Hvad er Trioxidil?

Trioxidil er et tredobbelt anti-hårtab-kompleks designet af håreksperterne hos Foligain. Trioxidil kan findes i både Foligain shampoo, balsam og lotion. Trioxidil består af dihydrotestosteron (DHT) blokkere, biotin, urter, vitaminer og planteekstrakter, der alle bidrager til sund hårvækst. Trioxidil er ikke et lægemiddel, men en klinisk dokumenteret ingrediens, der giver hår og hovedbund vigtige næringsstoffer og det rette fugtniveau. Det gør den ved at stimulere ECM (Extra Cellular Matrix) proteiner, som styrker og fortykker hårsækkene, men også ved at forbedre hårforankringen.

Resultatet er sundere, stærkere, tykkere hår og en sundere hovedbund, som også stimulerer hårvæksten.

Hvilke produkter har Foligain?

Foligain kapsler

Foligain har både kapsler mod gråt hår og hårvækstkapsler. Foligain-kapslerne mod gråt hår virker ved at indføre ekstra af enzymet katalase, så brintoverilte (som giver gråt hår) nedbrydes igen. Pigmentcellerne og melanin (pigment) stimuleres også.

Foligain hårvækstkapslerne hjælper mod enhver form for hårtab. Foligain-hårvækstkapslerne bekæmper også arvelig hårtab forårsaget af dihydrotestosteron (DHT) med Saw Palmetto , et planteekstrakt, som er bevist at beskytte hårsækkene mod DHT. Hårvæksttabletterne er desuden rige på folinsyre, biotin, brændenældebladekstrakt, zink, niacin, vitamin B6, beta-sitosterol og ginsengrodekstrakt, som alle modvirker hårtab hos mænd og kvinder.

Foligain shampoo

Foligian anti-hårtab-shampooer er tilgængelige til både mænd og kvinder . Shampooerne indeholder 2% af førnævnte Trioxidil. Denne banebrydende formel holder hovedbunden og hårsækkene konditionerede og håret vitalt. Trioxidil-komplekset giver fastere, tykkere og fyldigere hår og bekæmper hårtab. Trioxidil shampooen er også fri for parabener, sulfater, phthalater og andre skadelige ingredienser.

Foligain balsam

Du bruger Foligain anti-hårtab balsamen i kombination med Foligain anti-hårtab shampooen. Herved opnås et optimalt resultat. Balsamerne er igen tilgængelige til mænd og kvinder og indeholder 3% Trioxidil.

Foligain lotion mod hårtab

Du bruger ikke Foligain-lotionen mod hårtab med brusebad, men sprayer den på de skaldede pletter fire gange dagligt. Det anbefales, at du starter med shampooen og balsamen, før du begynder med denne lotion. Lotionerne indeholder 10% Trioxidil og er tilgængelige til mænd og kvinder .

Foligain: fordele og ulemper

Fordele

 • Indeholder Trioxidil (DHT-blokkere, biotin, urter, vitaminer og planteekstrakter til sund hårvækst).
 • Fri for sulfater, parabener, silikoner og andre skadelige ingredienser.
 • Sortiment inklusiv kapsler, shampoo, balsam.
 • Specielt skræddersyet til mænd og kvinder.
 • Let at bruge.
 • Videnskabeligt bevist.
 • 100% sikker og godkendt af US FDA.
 • Vegetarisk.
 • Ikke testet på dyr.

Ulemper

 • Dyre, Foligain-produkterne indeholder yderst effektive, men dyre ingredienser
 • Til Foligain-kapslerne mod gråt hår kræves der mere tålmodighed for synlige resultater

Hvor lang tid tager det, før du ser resultater?

For de fleste mennesker og produkter er resultaterne synlige efter 3 - 4 måneder.

Med Foligain kapslerne mod gråt hår tager dette lidt længere tid, så der er synligt resultat mellem 4 - 9 måneder.

Er Foligain egnet til alle?

Minimumsalderen for at bruge Foligain er 18 år. Foligain-kapslerne er ikke egnede til gravide, kvinder, der ammer og personer med allergi over for ingredienserne. Personer med kendt sygdom bør konsultere en læge, før de bruger Foligain-kapsler. Foligain-produkter kan lysne farvet hår en anelse, men det er i en sådan grad, at det knap kan mærkes.

Hvordan bruger du Foligain?

Foligain kapsler

Tag to kapsler om dagen (maksimal mængde)

Foligain shampoo

 1. Massér ind i hovedbunden i 1-2 minutter
 2. Lad det sidde i håret i 3-4 minutter
 3. Skyl med vand

Gentag denne proces 3-5 gange om ugen for optimale resultater

Foligain balsam

 1. Massér ind i håret i 1 minut
 2. Lad det sidde i håret i 1-2 minutter
 3. Skyl med vand

Gentag også denne proces 3-5 gange om ugen for optimale resultater

Foligain lotion

 1. Påfør sprayen på områder, hvor hårvæksten er aftagende (maks. 4 sprays to gange om dagen)
 2. Massér lotionen ind i hovedbunden
 3. Voks hænder med sæbe
 4. Lad lotionen virke i mindst 4 timer (og undlad at gå i bad)

Køb Foligain på bono.dk?

Er du nysgerrig på, hvad Foligain-produkter kan gøre for dit hår og hovedbund? Se vores Foligain- sortiment og den tilhørende produktinformation, brugsanvisning og anmeldelser for at vælge det produkt, der passer dig bedst.