Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Biovea

BIOVEA er siden 2001 vokset til at være et af de største skønheds- og sundhedsmærker i Amerika. Med mere end 1000 produkter, har de en løsning til ethvert problem. BIOVEA har opbygget et stærkt ry for god service, pålidelighed og kvalitet, ved at betjene hundredtusindvis af tilfredse kunder over hele verden.

Målet med BIOVEA er at tilbyde værktøjer til et sundt liv og en behagelig brugeroplevelse. Det gør de på baggrund af en række innovative produkter. BIOVEA er så overbevist om kvaliteten, effektiviteten og renheden af ​​deres produkter, at de garanterer 100% tilfredshed til enhver kunde.

Søg efter BIOVEA

BIOVEA har forskellige produkter, alle af høj kvalitet, der er sikre, ikke testet på dyr og til flere forskellige formål:

BIOVEA Savpalme

BIOVEA Saw Palmetto 160 mg (240 softgels) køb på Bono.dk

Du har sikkert aldrig hørt om savpalme, men det er en vigtig ingrediens til at hæmme enzymet, der omdanner testosteron til dihydrotestosteron (DHT). Saw Palmetto er en urtemedicin der bliver udvundet af bær fra Serenoa Repens planten. Planterne findes hovedsageligt i Sydamerika. Ved at blokere DHT, en almindelig årsag til hårtab og skaldethed, forbliver håret ikke længere i den såkaldte hvilefase. BIOVEA Saw Palmetto fremmer også libido og immunsystemet.

BIOVEA Biotin 5.000 mcg vegetariske kapsler

BIOVEA Biotin 5.000 mcg vegetariske kapsler (100 kapsler) køb på Bono.dk

Biotin, også kaldet H-vitamin, eller B8, er kendt som det vigtigste vitamin mod hårtab. Biotin fremmer blandt andet produktionen af ​​keratin: nødvendigt for sund hårvækst. Derudover sikrer biotin en sund hovedbund ved at producere fedtsyrer. Disse BIOVEA Biotin 5.000 mcg vegetariske kapsler fremmer også energiniveauet, huden, neglene og sænker kolesterolet. Ønsker du at styrke din hud, dit hår og dine negle? Så kan du vælge BIOVEA Skin, Hair and Nail Capsules.

BIOVEA 5-HTP Time Release

BIOVEA 5-HTP Time Release 100mg (90 tabletter) køb på Bono.dk5-HTP kan have en positiv effekt på mænd og kvinder der lider af angst, stress eller et negativt humør. Derudover kan BIOVEA 5-HTP Time Release hjælpe med at forbedre søvnen og appetitten. 5-HTP er en aminosyre der allerede bliver produceret naturligt i den menneskelige krop. Det hjælper med at regulere niveauet af serotonin. Serotonin er en neurotransmitter med en overvejende stimulerende effekt på hukommelse, humør, selvtillid, søvn, følelser, orgasme og appetit. Hvis 5-HTP ikke tages sammen med mad kan der opstå kvalme. Yderligere bivirkninger er ukendte indtil videre.

Køb BIOVEA produkter hos Bono

Er du nysgerrig efter hvad BIOVEA produkterne kan gøre for dig? Hårvækst, mindre træthed eller smukkere hud: BIOVEA har det hele. Se vores BIOVEA sortiment og vælg dine favoritter. Bestil inden kl. 23:59, og få leveret inden for tre dage.