Ny: OASE Hair Thickening Shampoo & Conditioner.Køb nu!

Produkter

BIOVEA

BIOVEA er vokset til et af de største skønheds- og sundhedsmærker i Amerika siden 2001. Med mere end 1000 produkter har de en løsning til ethvert problem. BIOVEA har opbygget et stærkt ry for service, pålidelighed og kvalitet ved at betjene hundredtusindvis af tilfredse kunder over hele verden.

Målet med BIOVEA er at tilbyde værktøjer til et sundt liv og en behagelig brugeroplevelse. Det gør de på baggrund af innovative produkter. BIOVEA er så overbevist om kvaliteten, effektiviteten og renheden af ​​deres produkter, at de garanterer 100% tilfredshed til enhver kunde.

Søg efter BIOVEA

BIOVEA har forskellige produkter, alle af høj kvalitet, sikre, ikke testet på dyr og hver til forskellige formål:

BIOVEA Savpalme

Du har sikkert aldrig hørt om savpalme, men det er en vigtig ingrediens til at hæmme enzymet, der omdanner testosteron til dihydrotestosteron (DHT). Saw Palmetto er en urtemedicin udvundet af bær fra Serenoa Repens-planten. Planterne findes hovedsageligt i Sydamerika. Ved at blokere DHT, en almindelig årsag til hårtab og skaldethed, er håret ikke længere i den såkaldte hvilefase. BIOVEA Saw Palmetto fremmer også libido og immunsystemet.

BIOVEA Biotin 5.000 mcg vegetariske kapsler

Biotin, også kaldet Vitamin H eller B8, er kendt som det vigtigste vitamin mod hårtab. Biotin fremmer blandt andet produktionen af ​​keratin: nødvendigt for sund hårvækst. Derudover sikrer biotin en sund hovedbund ved at producere fedtsyrer. BIOVEA Biotin 5.000 mcg vegetariske kapsler fremmer også energiniveauer, hud, negle og sænker kolesterol. Vil du kun promovere hud, hår og negle? Vælg derefter B IOVEA Skin, Hair and Negle Capsules .

BIOVEA 5-HTP Time Release

5-HTP kan have en positiv effekt på mænd og kvinder, der lider af angst, stress eller et negativt humør. Derudover kan BIOVEA 5-HTP Time Release hjælpe med at forbedre søvn og appetit. 5-HTP er en aminosyre, der allerede er naturligt produceret i den menneskelige krop. Det hjælper med at regulere serotoninniveauet. Serotonin er en neurotransmitter med en overvejende stimulerende effekt på hukommelse, humør, selvtillid, søvn, følelser, orgasme og appetit. Hvis 5-HTP ikke tages sammen med mad, kan der opstå kvalme, yderligere bivirkninger er ukendte indtil videre.

Køb BIOVEA produkter på bono.dk?

Er du nysgerrig efter, hvad BIOVEA-produkterne kan gøre for dig? Hårvækst, mindre træthed eller smukkere hud: BIOVEA har det hele. Se vores BIOVEA-sortiment og vælg dine favoritter. Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen!

1-3 hverdage leveringstid

Gratis levering fra 350 kr

Gratis produkt med hver ordre!

Køb nu, betal senere med Klarna.