Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Astaxanthin

Måske har du aldrig hørt om det svære ord astaxanthin, eller måske synes du at astaxanthin er noget sludder. Alligevel bliver astaxanthin rost som en super antioxidant, og måske endda den bedste antioxidant.

Hvad er Astaxanthin?

Astaxanthin tilhører carotenoid familien, og kommer fra blodregn alger, en rødalge der findes i søer, damme og de arktiske have. Astaxanthin er det lyserøde pigment der findes i vanddyr som laks, ørred, rejer, krabber, krebs, hummer og endda flamingoer. Astaxanthinen indeholdt i denne algeart omtales også som den mest kraftfulde antioxidant i naturen, og er derfor også kendt som 'Det røde guld'. Astaxanthin er meget kraftigere end E-vitamin og C-vitamin (6000 gange mere effektivt). Så det er værd at vide mere om det!

Fordele ved Astaxanthin

Astaxanthin er en antioxidant. Antioxidanter er essentielle for mennesker, fordi de beskytter kroppen mod frie radikaler udefra. 

Men hvad er astaxanthin egentlig godt for? Astaxanthin er aktivt i hele kroppen (øjne, hjerne, blodkar, muskler, hud, lever, nyrer, led, hjerte, bugspytkirtel). På grund af dette har astaxanthin mange fordele:

 • Beskytter mod UV-stråling. Forskning har vist at astaxanthin giver naturlig beskyttelse mod UV-stråling. Skader forårsaget af UV-stråling er kumulative og permanente. Det kan påvirke hornhinden, linsen, iris, nethinden og beslægtede epitel- og konjunktivale væv. Strålingen forårsager også aldring af selve huden.
 • Hjælper på øjensundheden. Det røde pigment fra algerne bliver koncentreret i øjet og giver beskyttelse mod UV-stråling. Dette forhindrer beskadigelse af cellerne. Dette stof kan derfor bruges som en sikkerhedsforanstaltning mod grå stær og makuladegeneration. Astaxanthin hjælper også med at genoprette trætte øjne.
 • Beskytter og hjælper huden.
 • God til kognitiv funktion.
 • Stimulerer og regulerer immunsystemet.
 • Sikrer sund muskelfunktion og lindrer trætte og ømme muskler efter fysisk anstrengelse.
 • Stimulerer udholdenhed.
 • Beskytter maven og tarmvæggen, og bidrager til sunde tarme.
 • Godt for glukose- og fedtstofskiftet.
 • Virker anti-inflammatorisk.
 • Beskytter mod tegn på ældning.

Astaxanthin lover også forebyggelse og behandling af neurologiske lidelser, der involverer oxidativt stress og neuroinflammation, såsom Alzheimers sygdom.

Har Astaxanthin bivirkninger?

Der er i øjeblikket ingen kendte bivirkninger ved astaxanthin. Doser på op til 40 mg/dag (over 3 uger) er blevet givet i undersøgelser for toksicitet hos mennesker, uden negativ effekt.

Køb astaxanthin kosttilskud

Bono Astaxanthin 4mg køb på Bono.dk

Bono Astaxanthin 4 mg (60 softgels) er lavet i Holland, under strengt tilsyn af de hollandske sikkerhedsmyndigheder for fødevarer og forbrugersikkerhed. Dette er for at sikre kvaliteten og effektiviteten. Dette produkt indeholder 60 softgels med astaxanthin, så du kan drage fordel af de mange sundhedsmæssige fordele. Desuden indeholder dette produkt ingen kendte allergener, og er velegnet til personer med diabetes, og dem der ønsker et produkt der er glutenfri og ikke benytter GMO.

NOW Foods Astaxanthin 10 mg (60 softgels) køb på Bono.dk

NOW Foods Astaxanthin 10 mg (60 softgels) stammer fra det amerikanske firma NOW Foods. Dette produkt er GMP kvalitetssikret, hvilket betyder at alle aspekter af fremstillingsprocessen er blevet undersøgt. NOW Foods Astaxanthin 10mg er mælkefri, æggefri, kosher, glutenfri og indeholder ikke GMO.

Køb astaxanthin produkter på bono.dk?

Klar til den mest kraftfulde oxidant? Vælg et astaxanthin kosttilskud og tag dig af mange sundhedsmæssige fordele på en nem måde. Se vores sortiment af astaxanthin, og bestil dine favoritter. Bestil før 23:59, få leveret inden for tre dage.