Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Øjenfranseserum

Fyldte øjenbryn, drømmen for næsten alle kvinder. Mens tyndt plukkede øjenbryn for ti år siden var et modeudtryk, er fyldigere øjenbryn det nu. Desværre er vi ikke alle velsignet med fyldige øjenbryn. Du har måske plukket dem for ofte tidligere, eller du har måske ikke en naturlig rigelig vækst af brynhår. Et øjenbrynsserum kan give dig et skridt på vejen til de fyldigere bryn, du har drømt om.

Hvordan opnår du fyldigere bryn med brynserum?

Øjenbrynsserum kan bruges til at skabe fyldigere bryn på en naturlig måde. Du kan også få dine øjenbryn til at se fyldigere ud med øjenbrynsmakeup, microblading eller brynlaminering. Det er dog ikke alle, der har tålmodighed, penge eller motivation til at gennemgå disse behandlinger. Desuden ønsker mange kvinder at gå efter den mest naturlige løsning. I sidste ende kan du opnå det mest naturlige look med dine egne øjenbrynshår. Et øjenbrynsserum kan stimulere øjenbrynshårene til at vokse.

Der findes forskellige slags øjenbrynsserum, og de er hver især baseret på forskellige ingredienser, der stimulerer hårvæksten. Effekten er også forskellig for hver type øjenbrynsserum. Et øjenbrynsserum forlænger vækstfasen for øjenbrynshårene. Serum til øjenbryn aktiverer også væksten af nye hår takket være de aktive ingredienser. Antallet af øjenbrynshår stiger hurtigt. Desuden vil hårene også vokse længere takket være den forlængede vækstfase.

Typer af øjenbrynsserum

Der findes forskellige typer af øjenbrynsserum. Hver med forskellige aktive ingredienser, der aktiverer og stimulerer væksten af øjenbrynshår.

MKMS24

Den patenterede aktive ingrediens MKMS24 stimulerer hårpapillen til at producere proteinerne FGF7 og noggin. Noggin-proteinet aktiverer proteinet BMP4. Overgangen fra telegonfasen (hårtab) til anagenfasen (vækstfasen) forkortes således. Nye øjenbrynshår udvikles på denne måde. MKMS24 stimulerer hårvækst direkte fra roden. Det forlænger også anagenfasen (vækstfasen). Resultatet: tilstrækkeligt med næringsstoffer til, at nye hårsække kan udvikle sig.

Natucain øjenbrynsserum (MKMS24)

Nanoxidil

Nanoxidil er en strålende ingrediens, der fremmer hårvækst. Det er en fantastisk måde at få tynde øjenbryn til at vokse tykkere. Vælg øjenbrynsserum, der indeholder nanoxidil, og du vil se resultater på ingen tid. Nanoxidil stimulerer cellerne i hårsækkene i anagenfasen (vækstfasen) eller telogenfasen (hvilefasen). Resultatet: tykkere øjenbryn med stærkere hår.

DS Laboratories Spectral BROW (5% nanoxidil)

Pentapeptid-17

Pentapeptid-17 intensiverer ofte sammen med andre aktive ingredienser væksten af dine øjenbrynshår. Den beskytter også dine øjenbrynshår mod skadelige ydre påvirkninger. Det sikrer også optimal optagelse af næringsstoffer.

VETA øjenvipper og øjenbryn serum ( Pentapeptide-17)

Hvordan bruger man et øjenbrynsserum?

Et øjenbrynsserum er let at anvende. Ofte har serumerne en applikator eller en børste, som gør det lettere at påføre dem på øjenbrynene. I de første par uger skal du bruge serummet dagligt for at se resultater. Læs hyppigheden på emballagen af det pågældende serum. Rens og tør altid ansigtet grundigt, før du bruger serummet. Resultaterne ses normalt efter seks uger.

 

Køb den bedste øjenbrynsserum på Bono.nl?

Ønsker du også fyldigere øjenbryn? Så kan dine øjenbryn have gavn af at bruge et øjenbrynsserum. Du bør undersøge og informere dig godt om det øjenbrynsserum, du overvejer at købe. Se vores udvalg af øjenbrynsserum, og vælg din favorit. På denne måde kan du snart få fyldigere øjenbryn. Bestilt før 23:59, leveres i morgen.