Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Krav til returnering

Hvis produkterne af hygiejnemæssige og/eller sundhedsmæssige årsager er forseglet, kan de kun returneres forseglet. Dette gælder også shampoo, balsam og kosttilskud. Dette er kravene
  • Forseglingen på produkterne - som blev anbragt af hygiejniske og/eller sundhedsmæssige årsager - er ikke blevet fjernet.
  • Der er anmodet om returnering inden for 14 dage efter levering, eller produkterne er blevet returneret inden for 14 dage efter levering.

Fragtomkostninger ved returnering

Hvis du ikke er tilfreds med produktet, kan du returnere det uden begrundelse. Det koster 22 kr inklusive moms. For produkter, der returneres på grund af skader eller forkert levering, er returomkostningerne naturligvis vores. Du er naturligvis velkommen til at bruge din egen transportør, men omkostningerne er for din egen regning og vil ikke blive refunderet af os. For produkter, der er beskadiget eller viser tegn på brug, forbeholder vi os ret til at opkræve gebyr for skaden. Når et produkt har en brudt forsegling, forbeholder vi os ret til at afvise returneringen eller opkræve skaden.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde din bestilling inden for en periode på 14 dage uden at angive nogen begrundelse. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig udpeget tredjemand får varen i fysisk besiddelse. Efter anmodning om returnering har du yderligere 14 dage til at returnere produkterne til vores returadresse. Hvis du fortryder ordren, får du alle betalinger, der er foretaget indtil da, herunder fragtomkostninger, refunderet hurtigst muligt, dog senest 14 dage efter fortrydelsen.

Vi refunderer dig ved hjælp af det samme betalingsmiddel, som du brugte ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet. Vi refunderer den fulde købspris (herunder eventuelle forsendelses- og betalingsomkostninger) så hurtigt som muligt, men senest 14 dage efter modtagelsen af meddelelsen om fortrydelse af købet. Vi kan dog vente med at refundere dig, indtil vi har modtaget produkterne, eller indtil du har bevist, at du har sendt dem.

afsenderadresse

Bono.dk Borchwerf 5, 4704 RG, Roosendaal Niederlande

Returnerer

Vil du gerne returnere et eller flere produkter? Så udfyld venligst formularen nedenfor. Vi sender dig derefter en e-mail med instruktioner om, hvordan du returnerer pakken.