Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

DS Laboratories

Leder du efter den bedste shampoo mod hårtab, serum til øjenvipper eller den bedste skælshampoo? DS Laboratories der stammer fra Florida, er markedsleder inden for produkter til hårvækst, og har et stort udvalg af produkter. Her hos Bono har vi gennemgået alt du ar brug for at vide, så du kan lære mere om dette mærke.

Hvorfor DS Laboratories?

Køb DS Laboratories Revita Shampoo mod hårtab hos Bono

DS Laboratories har mange succesrige og videnskabeligt dokumenterede produkter på markedet. For eksempel er Revita shampooen fra DS Laboratories en af ​​de mest kendte og mest populære shampoo mod hårtab. Denne kraftfulde shampoo modvirker arveligt hårtab, med ingredienser der blokerer DHT, og som holder hovedbunden sund med ingredienser som kobber peptider, spin fælder og rooibos. Shampooen bekæmper altså effektivt forskellige typer hårtab, uden en eneste skadelig ingrediens.

Men DS Laboratories fremstiller ikke blot denne ene velkendte shampoo mod hårtab, der af nogle mennesker anses som den bedste shampoo til formålet. DS Laboratories fortsætter med at forske og lave sine egne formler, noget som de fleste andre kosmetikvirksomheder ikke gør. DS Laboratorier forsker selv i de bedste ingredienser, udvikler selv produkterne og får dem testet af en uafhængig institution. Hvert DS Laboratories produkt indeholder derfor mange ingredienser der stimulerer hårvæksten. For eksempel har produkterne udviklet sig til pålidelige og resultatorienterede must-haves gennem de seneste seksten år.

Hvad er Nanoxidil?

Køb DS Laboratories Spectral DNC-N med Nanoxidil 5% (60 ml.) hos Bono

Nanoxidil, også kendt som Spectral DNC-N, er en videreudvikling af Minoxidil. Oprindeligt var Minoxidil en medicin mod forhøjet blodtryk, men i undersøgelser viste det sig også at være god til noget andet, nemlig at stimulere hårvæksten. 

En stor ulempe ved Minoxidil er dog at det har bivirkninger som hovedpine, hudirritation eller overdreven hårvækst andre steder. Nanoxidil har en lavere molekylær vægt end Minoxidil, og det absorberes derfor lettere af hovedbunden. Det vides endnu ikke præcist, hvorfor det er så effektivt. 

Der er tre mulige forklaringer: Nanoxidil begrænser optagelsen af ​​dihydrotestosteron (DHT), Nanoxidil stimulerer håret i den anagene fase (vækstfasen) eller den telogene fase (hvilefasen).

Alligevel har erfaringer og undersøgelser omkring Nanoxidil vist at det er sikkert, og 95% af brugerne bemærker en synlig reduktion af hårtab. Desuden er Nanoxidil ikke et lægemiddel, og kan derfor sælges i (web)butikker.

DS Laboratories: Fordele og ulemper

Fordele

 • Anvender Nanoxidil 5%, et middel til hårvækst uden bivirkninger som Minoxidil.
 • Indeholder andre ingredienser mod hårtab, såsom adenosin og retinol.
 • Effektivt mod hårtab.
 • Normalt kan man opnå synlige resultater efter 3 til 4 måneder.
 • Et omfattende sortiment med kapsler, (anti-skæl) shampoo, balsam og serum til øjenvipper.
 • Let at bruge.
 • Videnskabeligt bevist.
 • 100% sikker, indeholder ingen skadelige ingredienser.
 • Fri for parabener og sulfater.

Ulemper

 • Dyrere sammenlignet med Minoxidil, fordi det ikke har de samme bivirkninger.
 • Shampooen og balsamen virker ikke mod de mest aggressive former for hårtab.

Køb DS Laboratories produkter hos Bono

Ønsker du at undgå hårtab, skæl i håret eller korte øjenvipper? Såe det brede udvalg af DS Laboratorier på Bono og gør disse problemer til fortiden. Vil du have endnu mere information? Hvert produkt på Bono har sine egne oplysninger, brugsanvisninger og ingredienser. Bestil før kl 23:59, og få leveret inden for tre dage.