Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Absonutrix

Absonutrix er en producent af sundheds- og kosttilskud til både mænd og kvinder. Virksomheden stammer fra USA, og har da også hovedkvarter i North Carolina. Absonutrix opdagede at der var et stort tomrum på markedet for ernærings- og sundhedsprodukter. Som et resultat heraf startede virksomheden drift på området. Alle Absonutrix produkter er udelukkende fremstillet i USA, og er udviklet for at opfylde de højeste kvalitetsstandarder. Absonutrix benytter kun de bedste ingredienser og bruger aldrig ringere, billige eller andenrangs leverandører.

Absonutrix kapsler mod gråt hår

Lider du af gråt hår? Flere undersøgelser viser at det skyldes en mangel på katalase. Det er fordi vores hår er defineret af pigmentet melanin i midten af hårstrået. Graden af farven (blond, brun, sort) afhænger af antallet, størrelsen og farven på pigmenternes korn.

Efterhånden som vi bliver ældre, dør pigmentcellerne i vores hårsække langsomt. Når der er færre pigmentceller, falder melaninen også. Dette resulterer at starten på vores hårstrå begynder at blive grå, sølvfarvede eller hvide. Denne proces fortsætter løbende, indtil alt håret er helt gråt eller endda hvidt.

Vend tilbage til din tidligere hårfarve

Ved hjælp af Absonutrix kapsler mod gråt hår øges melanin pigmentet. På denne måde får kroppen det den mangler, og man forhindrer altså det grå, sølvfarvede eller hvide hår.. Derudover hjælper kapslerne også med at genaktivere de hvilende eller næsten døde pigmentceller. Som følge heraf vil eksisterende grå hår i stigende grad forsvinde, og den oprindelige hårfarve vil blive synlig igen. Dette produkt indeholder også essentielle næringsstoffer, aminosyrer og mineraler, der fremmer kvaliteten i forbindelse med hårvækst. Disse ingredienser er blandt andet folinsyre, biotin, savpalme og zink.

Hvornår vil resultaterne være synlige?

Resultaterne for anvendelse af Absonutrix kapslerne kan variere, fordi folk får gråt hår i forskellige aldre. Resultaterne er normalt synlige efter 4 til 9 måneder, men husk at det ikke er alle hårtyper der reagerer på samme tid. Man skal indtage 1-2 kapsler om dagen sammen med et måltid, hvilket gør at en bøtte rækker til 1-2 måneder.

Køb Absonutrix produkter på Bono.dk

Er du overbevist om styrken bag Absonutrix? Mærket tilbyder kapsler mod gråt hår, der er billigere end Foligain Anti Gray kapslerne. Se vores udvalg af Absonutrix produkter og bestil dem her. Bestil før 23:59, få leveret inden for tre dage.